FAQ

Com treballo

Preguntes freqüents

Què és una traducció jurada?

Les traduccions jurades són aquell tipus de traduccions legals que estan fetes de manera que tinguin un efecte legal davant d’un organisme oficial. Aquest tipus de traduccions porten el segell i la firma del traductor, de manera que aquest n’és el responsable de la mateixa.

Ténen validesa les traduccions jurades fora del país d'origen?

La traducció jurada es valida a l’estranger sempre que un notari d’Andorra en legalitzi la firma. S’ha de tenir en compte que, a més de la firma i segell, també pot ser necessari postil·lar el document, un tràmit que realitza Govern.

Com puc rebre un pressupost a través de la web?

Només has de clicar el botó taronja que hi ha a la part superior dreta de cada pàgina d’aquesta web i omplir el formulari amb totes les dades que s’hi detallen. D’aquesta manera podré ajustar el pressupost de manera més ràpida i àgil. Si aquest contingut el mires a través del mòbil has de prémer les tres línies horitzontals de la part superior dreta i després has de prémer a ‘Demanar traducció’.

Com us puc enviar el projecte que s'ha de traduir?

Pots adjuntar el projecte que s’ha de traduir en el formulari que trobaràs clicant el botó taronja que trobaràs a la part superior dreta de la pantalla. Si aquest contingut el mires a través del mòbil has de prémer les tres línies horitzontals de la part superior dreta i després has de prémer a ‘Demanar traducció’. Et recomanem que també omplis la resta d’informació per tal que tinguem el màxim d’informació possible del teu projecte.

Com veuré el document traduit?

Sempre que sigui possible intento respectar el format i l’estètica del document original. D’aquesta manera et serà més fàcil reconèixer a quina part correspon cada secció traduïda.

Com i quan hauré de fer el pagament?

El pagament d’una traducció jurada es pot realitzar abans de l’entrega del document traduït mitjançant transferència bancària o en metàl·lic quan entregui el document.
Pel que fa a les traduccions no jurades, s’haurà de pagar una part de la traducció per endavant i la resta s’abonarà abans de l’entrega.

Tots els drets reservats.